Service

Esti aici: Acasa > Service
 
SERVICE SPECIALIZAT pentru Utilaje de Pardoseli Industriale 

Contact Service: 0758.033.533

Activitatea compartimentului service din cadrul firmei SIFEE UTILAJE se desfasoara pe intreg parcursul anului. Service specializat pentru utilaje de pardoseli industriale cum ar fi: elicoptere pentru beton, consumabile elicoptere, accesorii pentru pardoseli, grinzi vibrante, nivele laser.

Service-ul pentru utilajele de pardoseli industriale se realizeaza la cele mai inalte standarde prin departamentul nostru specializat.
 
Service-ul este acel compartiment din cadrul firmei SIFEE UTILAJE care sta cel mai aproape de client inca de la achizitia utilajelor. Din dorinta de a mentine relatii de lunga durata cu clientii nostri oferim intotdeauna un service de buna calitate, la timp si de incredere. 
 
Personalul din cadrul departamentului de service pentru utilajele de pardoseli industriale este pregatit in permanenta pentru a face fata cerintelor si nevoilor clientilor.
 
Echipa de service pentru utilajele de pardoseli industriale va asigura interventii prompte precum si consultanta tehnica pentru exploatarea cat mai corecta a acestora.
 
Oferim service atat in perioada de garantie, cat si in perioada de post garantie!
 
Operatiunile care necesita inlocuirea pieselor la utilajele de pardoseli industriale se fac doar cu piese de schimb originale.
 
SIFEE UTILAJE – compania de care aveti nevoie in materie de service pentru utilaje de pardoseli industriale cum ar fi:

- elicoptere pentru beton simple marca BARIKELL
- elicoptere de margini marca BARIKELL
- elicoptere pentru beton duble marca BARIKELL
- consumabile elicoptere pentru beton: paleti finisori, paleti flotori, discuri flotoare - marca BARIKELL
- accesorii pentru pardoseli: imprastietor cuart, debitatoare rosturi, troliu snur, snur pentru rosturi din PVC, rake beton, dreptar cu manere, gletiera cu perie abraziva, gletiera cu articulatie si maner, gletiera de mana, mistrie rosturi, teu de apa, trasator de linie – marca Marshalltown si BARIKELL
- grinzi vibrante marca BARIKELL
- nivele laser
- piese de schimb originale furnizate de catre producatorii utilajelor


Contact Service:  0758.033.533

 
Copyright SIFEE UTILAJE © 2014